Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кожна громада повинна бути зацікавлена у діалозі з податковою службою, - Любомльська ДПІ

опубліковано 14 травня 2024 о 08:37

Депутати Вишнівської сільської ради на черговому сесійному засіданні підтримали Програму покращення функціонування Центру обслуговування платників Любомльської ДПІ.

Таке важливе рішення допоможе зробити більш ефективним процес надання адмінпослуг громадянам та представникам бізнесу, - вважає начальниця Любомльської ДПІ Наталія Пастощук.

«Саме консультаційна та роз’яснювальна робота податкової служби з платниками податків сприяє наповненню місцевих бюджетів. Адміністрування податків, які зараховуються до бюджетів громад, теж вимагає своєчасної взаємодії з органами місцевого самоврядування та якісного процесу надання адмінпослуг. Тож конструктивна розмова та обмін думками з депутатами місцевої ради засвідчили, що діалог на засадах партнерства – корисний для фінансової стабільності та розвитку громад», - вважає Наталія Пастощук.

Посадовиця також поінформувала учасників засідання про  можливості сучасних ІТ-рішень ДПС, які спрощують комунікацію з податковою службою.

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.     

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області