Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські декларанти відзвітувалися про 2,2 мільярда гривень доходів

опубліковано 14 травня 2024 о 08:43

На Волині річні податкові декларації про майновий стані доходи подали понад 4,5 тисячі громадян. Волинські декларанти відзвітувалися про понад 2,2 мільярда гривень отриманих у 2023 році доходів.

Очікуваний фінансовий ефект нинішньої деклараційної кампанії – щонайменше 35,5 мільйона гривень податкових платежів, які декларанти визначили до сплати. Зокрема, волиняни-декларанти перерахують до бюджету 29 мільйонів гривень ПДФО і понад 6,5 мільйона гривень військового збору.  

«Фінансова стабільність нашої держави, соціальний захист громадян і спроможність протидіяти ворогові залежать від сумління кожного платника податків, Декларуючи доходи, волиняни продемонстрували активну громадянську позицію та зробили вагомий внесок у бюджетну стабільність громад та оборону держави», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що саме чесна сплата податків створює фінансові передумови для захисту країни.  

Нагадаємо, що 31 липня поточного року - останній день, коли декларанти повинні виконати податкові зобов’язання.

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів. «Моя податкова» - ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі!

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області