Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Волині надано понад 35 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 15 травня 2024 о 08:51

Упродовж першого кварталу 2024 року платникам податків – юридичним та фізичним особам Головне управління ДПС у Волинській області надало 35 тисяч адміністративних послуг.

Дедалі частіше платники податків надають перевагу дистанційному замовленню послуги та отримують необхідні документи, довідки, витяги тощо через електронний кабінет, - інформує управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, у звітному періоді чверть усіх адмінпослуг надано з використанням сучасних інформаційних рішень. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують громадянам і представникам підприємництва частіше взаємодіяти з ДПС дистанційно.

Звертаємо увагу, що звернення щодо отримання адмінпослуг платники податків можуть подати через електронний кабінет, за посередництвом розділу «Листування з ДПС».

Щодо актуальної адміністративної послуги «Видача довідки про доходи», то інформацію про доходи громадяни можуть сформувати самостійно через електронний кабінет або ж отримати через мобільний застосунок «Моя податкова».

Нагадаємо, що Головне управління ДПС у Волинській області надає 81 адміністративну послугу. Зі зразками заяв та інформаційними картками надання цих послуг можна ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Подаючи письмові заяви для отримання адміністративних послуг, більшість волинян, як і раніше, звертаються до Центрів обслуговування платників державних податкових інспекцій області.

Сектор інформаційної взаємодії  ГУ ДПС у Волинській області