Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині надходження єдиного внеску перевищили 3 мільярди гривень

опубліковано 15 травня 2024 о 08:59

За підсумками січня-квітня 2024 року волинські працедавці перерахували 3 мільярди 150 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це майже на чверть мільярда більше проти аналогічного періоду минулого року.

«Завдяки відповідальному бізнесу, який своєчасно виконує свої зобов’язання, держава отримує кошти для фінансування соціальних потреб, а офіційно працевлаштовані особи – гарантований захист у випадку втрати робочого місця чи непрацездатності. У цьому й полягає справжнє партнерство держави та бізнесу, яке  відповідає інтересам усіх – держави, платників податків, громадян», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що сьогодні кожен працедавець повинен дбати про фінансову безпеку країни, виплачуючи офіційну зарплату. Зі свого боку, фахівці податкового адміністрування уважно аналізують подану працедавцями звітність і переконують тих роботодавців, які ігнорують вимоги закону, працювати у правовому полі.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: відповідальна позиція волинського бізнесу заслуговує на найвищу оцінку, оскільки кожна сплачена гривня на соціальні потреби – це реальна фінансова допомога державі, яка в умовах війни виконує свої зобов’язання у сфері соціального захисту населення.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області