Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для потреб оборони волиняни сплатили понад 240 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 16 травня 2024 о 08:46

Внесок волинян на оборонні потреби за підсумками січня-квітня 2024 року склав 241,6 мільйона гривень військового збору. Сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 7,1 відсотка перевищує аналогічні показники торік.

Оскільки більшість місцевих працедавців використовують офіційну працю найманих осіб, у Головному управлінні ДПС у Волинській області прогнозують стабільні надходження військового збору в подальшому.

Разом з тим, у податковій службі наголошують: чесна сплата податків – це теж надзвичайно важливий внесок у майбутню перемогу. Фінансова підтримка обороноздатності країни - критично важлива для протидії агресії ворога. Тому кожен, хто працює легально, або ж декларує доходи, долучається до забезпечення національного війська.

Нагадаємо, що 31 липня поточного року - останній день, коли громадяни декларанти зобов’язані перерахувати податки до бюджету. 

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет. Або ж завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.                                                                   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області