Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці пропонують бізнесу консультаційну підтримку та комунікацію онлайн, - Луцька ДПІ

опубліковано 17 травня 2024 о 10:05

Кожен платник податків - клієнт Центру обслуговування платників Луцької ДПІ може розраховувати на якісну консультаційну допомогу з питань виконання податкових зобов’язань. Усім, хто цінує свій час  і технічні новації,  податківці запропонують налагодити дистанційну взаємодію з ДПС,

На цьому під час зустрічі за «круглим столом» із роботодавцями у Луцькій філії Волинського обласного центру зайнятості наголосила начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.

«Ми використовуємо різні комунікаційні можливості для діалогу з бізнесом, який працює прозоро, з дотриманням норм чинного податкового законодавства. Водночас кожен платник податків може завжди бути у курсі своїх податкових справ, маючи під рукою мобільний застосунок «Моя податкова». Податкові сервіси онлайн – це зручно та надійно», - наголосила начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Посадовиця розповіла учасникам заходу про адміністративні послуги, які можна отримати у Центрі обслуговування платників, поінформувала про обов’язок представників підприємництва працювати із застосування РРО/ПРРО та запропонувала платникам податків активніше користуватися дистанційним форматом взаємодії.   

Нагадаємо, що саме мобільний застосунок «Моя податкова» - це сучасний інструмент отримання інформації про нарахування податків, власні реєстраційні дані, стан розрахунків із бюджетом тощо. У мобільному застосунку «Моя податкова» доступні нові сервіси для ФОП:

- Мій ФОП у розділі «Мої дані» застосунку: інформація про реєстрацію ФОП та обрання спрощеної системи оподаткування;

- подання податкових декларацій платника єдиного податку: для ФОП, які обрали спрощену систему оподаткування 1-3 груп, у розділі «Послуги»;

- сплата податків: доступна у «Стані розрахунків з бюджетом» розділу «Послуги».

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області