Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканцям Любешівської громади нагадують про обов’язкову сплату майнових податків

опубліковано 21 червня 2024 о 08:57

Мешканцям Любешівської громади не варто зволікати зі сплатою майнових податків. Ці кошти підтримають бюджетну стабільність громади та сприятимуть успішному вирішенню соціально-економічних питань.

На цьому під час зустрічі з керівниками Любешівської громади наголосив начальник місцевої ДПІ Андрій Любеля.

«Ми орієнтуємо громадян на дистанційну взаємодії з податковою службою. Тобто мешканці громади, які володіють нерухомістю чи земельними ділянками, можуть дізнатися про нараховані податки з мобільного застосунку «Моя податкова» чи електронного кабінету. Податкові послуги у смартфоні доступні платникам 24/7», -звернув увагу учасників зустрічі начальник Любешівської ДПІ Андрій Любеля.  

Посадовець підкреслив, що громадяни та підприємці, які цінують сучасні інформаційні рішення, можуть завантажити цей мобільний застосунок і після ідентифікації онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача використовувати електронні сервіси податкової служби цілодобово.

Навички дистанційного спілкування з податковою службою за посередництвом мобільного застосунку «Моя податкова» не вимагають спеціальних технічних знань.

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області