Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до бюджету сплачено на третину більше податку на прибуток

опубліковано 21 червня 2024 о 08:59

За підсумками січня-травня 2024 року господарюючі суб’єкти Волині спрямували до Зведеного бюджету 780,8 мільйона гривень податку на прибуток.

Наразі сума перерахованого до Зведеного бюджету податку на прибуток в області на 32,4 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

Ріст показників сплати податку на прибуток – очікуваний: позитивній тенденції сприяють якісний податковий супровід бізнесу та відповідальне виконання податкових зобов’язань більшістю платників податку на прибуток, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Водночас господарська діяльність компаній, що демонструють наміри приховати реальні доходи за фіктивними збитками, аналізується фахівцями податкового адміністрування особливо пильно. В межах компетенції вживаємо заходів для попередження бюджетних втрат, тобто аргументовано переконуємо представників бізнесу відмовитися від схем мінімізації», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому податковий внесок кожного платника до бюджету країни – важливий,- наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області