Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські школярі та студенти – серед відзначених учасників Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього» 2024

опубліковано 24 червня 2024 о 14:39

Проведення масштабного конкурсу, що сприяє популяризації податкової грамотності серед учнівської молоді ініціював Державний податковий університет. Учасники з Волині отримали чимало схвальних відгуків та високих оцінок журі, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, відзнаки VIІІ Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» 2024 та VI «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» одержали волинські студенти фахових коледжів, учні ліцеїв і гімназій.

Враженнями від участі у конкурсі «Податківець майбутнього» з працівниками податкової служби в області поділилася учениця Комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №9 Луцької міської ради» Дарина Ковальчук, яку запросили для вручення відзнаки.

«Творчий підхід та новаторство, зокрема у вирішенні складних завдань податкового адміністрування це ті риси, що особливо притаманні молоді. Бажаю всім учасникам конкурсу, щоб їх творчі роботи стали першим успішним кроком в обранні гідного професійного майбутнього», - звернулася до учасників зустрічі в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Волинській області Оксана Левчук.   

Всі автори робіт на податкову тематику отримають заохочувальні відзнаки від засновника та партнерів конкурсу, який проходив за сприяння Державної податкової служби України.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області