Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС: на зв’язку з податковою 24/7

опубліковано 13 серпня 2024 о 08:29

Мешканцям Ратнівської громади податківці пропонують активніше користуватися електронними сервісами ДПС. У Центрі обслуговування платників Ратнівської ДПІ громадяни можуть отримати індивідуальну консультаційну та практичну допомогу щодо користування електронним кабінетом ДПС чи з питань налаштування мобільного застосунку «Моя податкова». 

Начальниця Ратнівської ДПІ Оксана Більчук  розповідає, що у податковій інспекції забезпечено належну роз’яснювальну роботу з громадянами.

 «Ми рекомендуємо нашим відвідувачам використовувати можливості дистанційного спілкування з податковою службою. Для кожного важливо своєчасно отримати інформацію про нараховані податки, перевірити стан розрахунків із бюджетом, подати декларацію онлайн та навіть сплатити податкові зобов’язання, теж дистанційно. Це все можна зробити зі свого персонального комп’ютера чи мобільного телефона. Усіх, хто відчуває труднощі з налагодженням онлайн-взаємодії, запрошуємо на тематичні тренінги», - розповідає Оксана Більчук. 

Нагадаємо, що актуальна податкова інформація також доступна у мобільному застосунку «Моя податкова»  24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.   

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Волинській області