Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба пропонує просту та зручну е-взаємодію, - Турійська ДПІ

опубліковано 03 жовтня 2024 о 08:24

Пропоновані ДПС електронні сервіси дозволяють бути на зв’язку з податковою 24/7. Тож кожен мешканець Турійської громади може стати користувачем електронного кабінету ДПС чи налаштувати мобільний застосунок «Моя податкова», відтак дізнаватися про нараховані податки онлайн та сплачувати податки дистанційно.

Про це учасників тематичної зустрічі - тренінгу у ЦНАП Турійської громади поінформувала начальниця місцевої податкової інспекції Лариса Горбач. 

«Оскільки можливості дистанційної взаємодії доступні кожному, хто користується гаджетами, мешканцям Турійської громади пропонуємо активніше користуватися електронними сервісами ДПС. Якщо відчуваєте труднощі з налаштуванням, звертайтеся до Центру обслуговування платників, де можна отримати індивідуальну консультаційну та практичну допомогу», - звернула увагу  платників податків посадовиця. 

Начальниця Турійської ДПІ  детально розповіла про адмінпослуги, замовити та отримати які можна без візиту до податкової інспекції та запропонувала громадянам і представникам підприємництва надавати перевагу сучасним ІТ –рішенням при спілкуванні з контролюючими органами. 

Нагадаємо, що функціональні можливості електронних сервісів ДПС постійно вдосконалюються та дозволяють на якісно новому рівні спілкуватися з податковою службою, виконувати податкові зобов’язання без особистого контакту з податковим інспектором. 

До слова, створення та впровадження сучасних цифрових рішень податкового адміністрування – серед головний цілей Національної стратегії доходів, яка передбачає удосконалення процедур податкового адміністрування, яка необхідна для забезпечення потенціалу задоволення фіскальних потреб у середньостроковій перспективі.  

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.   

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Волинській області