Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині зберігається позитивна динаміка податкових платежів

опубліковано 03 жовтня 2024 о 08:32

За підсумками січня-вересня 2024 року понад 14,6 мільярда гривень сплачених  волинськими платниками податків поповнили державний та місцеві бюджети в області. Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 20,7 відсотка. 

З початку року юридичні та фізичні особи спрямували до бюджетів усіх рівнів на  2,5 мільярда гривень податків більше проти аналогічного періоду торік, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області. 

«Сучасні підходи до практики адміністрування податків і підвищення ефективності податкового супроводу бізнесу дозволяють нам запобігати бюджетним втратам і своєчасно реагувати на ризики, у підсумку –  бюджети отримують  належні кошти. Зверну вашу увагу, що  забезпечення фінансової стабільності країни через збереження рівня мобілізації доходів та, як наслідок,  зменшення потреби держави у зовнішньому фінансуванні  - пріоритети Національної стратегії доходів, яка передбачає удосконалення процедур податкового адміністрування», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що податкова служба системно працює над створенням та впровадженням сучасних цифрових рішень податкового адміністрування, що теж визначено серед головних цілей Національної стратегії доходів .Тож сучасні технологічні рішення податкового супроводу, які ДПС пропонує бізнесу, дозволяють взаємодіяти з платниками податків на якісно новому рівні. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику. 

Сектор інформаційної взаємодії 

Головного управління ДПС у Волинській області