Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Володимира взяли участь в інформаційно-роз’яснювальній сесії для представників волонтерського руху

опубліковано 04 грудня 2023 о 08:45

Представники волонтерського руху матимуть максимальне сприяння та підтримку при звітуванні у податковій службі. 

У цьому учасників зустрічі у Володимирській міській раді запевнив начальник Володимир- Волинської ДПІ Богдан Шинкарчук. 

«Ми забезпечимо індивідуальний підхід та консультування кожному, хто допомагає нашій державі та ЗСУ протидіяти загарбникові. Наші платники податків можуть бути впевнені, що отримають якісний податковий супровід», - підкреслив Богдан Шинкарчук. 

Посадовець повідомив, що зміни у реєстрації та обліку гуманітарної допомоги та її отримувачів у період воєнного стану наразі не викликали змін у податковому законодавстві та надав волонтерам декілька порад щодо спрощення заповнення податкових декларацій. 

«Державна податкова служба системно працює над удосконаленням електронних сервісів. Тому ми орієнтуємо бізнес, громадян і всіх, хто спілкується з податковою службою, опановувати дистанційний формат взаємодії, - акцентував увагу учасників зустрічі керівник податкової інспекції.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі - застосунок «Моя податкова», простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області