Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканців Маневицької громади запрошують задекларувати доходи з використанням електронних сервісів ДПС 

опубліковано 09 січня 2024 о 09:04

Фізичні особи, які торік отримали доходи без сплати податків, можуть подати Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік дистанційно. 

Про це на зустрічі з працівниками закладів культури Маневицької територіальної громади, що відбулася у рамках роботи комунікаційної податкової платформи, наголосила начальниця місцевої ДПІ Наталія Бідун.

«Дистанційна комунікація з податковою службою доступна кожному, хто навіть мінімально знайомий з можливостями мережі Інтернет. Державна податкова служба системно працює над розширенням та вдосконаленням функціональних можливостей електронного кабінету. Віднедавна впроваджено нове програмне рішення для платників податків застосунок «Моя податкова», яке допомагає скористатися  електронними сервісами ДПС із мобільного телефона», - розповіла Наталія Бідун.

Посадовиця підкреслила, що податківці допоможуть налагодити дистанційну взаємодію з контролюючим органом та навчать отримувати податкову інформацію через застосунок «Моя податоква».

Зокрема, у державних податкових інспекціях постійно проходять тематичні тренінги та практичні заняття з платниками, які прагнуть опанувати електронний формат взаємодії з ДПС. 

Нагадаємо, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами.

Звітуватися та сплачувати податки можна без візиту до податкової інспекції, оскільки податковий супровід сьогодні передбачає застосування сучасних програмних рішень для дистанційної взаємодії платників податків із ДПС. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області